Skyr med brombær og ahornsirup

Skyr med brombær og ahornsirup

Jeg har lige opdaget skyr og hallelujah for det! Skyr er kort fortalt et syrnet mælkeprodukt der minder lidt om græsk yoghurt både i smag og konsistens, og så er det fedtfattigt. Ikke at det skal være den største grund til at spise det, men det hjælper da 🙂

På endegavlen af vores hus gror der en fantastisk brombærbusk, vi kan næsten ikke nå at spise alle dem der kommer. De er kæmpe store og super søde, simpelthen perfekte.
Jeg syntes at den syrlige skyr ville passe godt til nogle søde bær og lidt ahornsirup, og hold da op hvor fik jeg ret 🙂 I stedet for skyr vil man f.eks. kunne bruge græsk yoghurt og man vil selvfølgelig også kunne bruge andre søde bær.

Det er en lækker hapser at lave til aftenskaffen og kan også gå som lækkert tilbehør til en brunch.

  • 200 g skyr
  • 1 håndfuld brombær
  • 2 spsk ahornsirup

  1. Skyr og brombær ligges lag på lag i et glas.
  2. Hæld ahornsirup over og spis løs med en lang ske 🙂
    Pas på med ikke at komme for meget sirup i, det kan nemt blive lidt for vammelt.