Kødboller
- 500 g hakket flæsk el.kalv og flæsk
- 1 hakket løg
- 2 spsk mel
- 1 dl. mælk
- 1 æg
- Salt / peber
Karrysovs
- 1-2 spsk.karry
- 1 tsk gurkemeje (valgfri)
- 1 hakket løg
- 1 revet æble
- 25 g smør
- 3 spsk.mel
- 6 dl. kogevand fra kødboller eller svinebouillon
- 1-2 dl. mælk eller fløde
- Salt / peber
Kødboller
Farsen røres sammen og formes til kødboller.
Kog dem i en gryde med vand i ca. 10 minutter.
Karrysovs
Varm smør på panden og tilsæt karry og gurkemeje og brun det. Tilsæt løg og stege indtil de er klare.
Tilsæt æblet og mel og rør det hele godt sammen. Tilsæt vand / bouillon og mælk / fløde. Smag det hele til med salt/peber.