Boller i karry

Kødboller

  • 500 g hakket flæsk el.kalv og flæsk
  • 1 hakket løg
  • 2 spsk mel
  • 1 dl. mælk
  • 1 æg
  • Salt / peber

Karrysovs

  • 1-2 spsk.karry
  • 1 tsk gurkemeje (valgfri)
  • 1 hakket løg
  • 1 revet æble
  • 25 g smør
  • 3 spsk.mel
  • 6 dl. kogevand fra kødboller eller  svinebouillon
  • 1-2 dl. mælk eller fløde
  • Salt / peber

Kødboller

Farsen røres sammen og formes til kødboller.

Kog dem i en gryde med vand i ca. 10 minutter.

Karrysovs

Varm smør på panden og tilsæt karry og gurkemeje og brun det. Tilsæt løg og stege indtil de er klare.

Tilsæt æblet og mel og rør det hele godt sammen. Tilsæt vand / bouillon og mælk / fløde. Smag det hele til med salt/peber.