Fladmaste kartofler

“De var gode” siger konen, større bliver det jo ikke 🙂 Det er lidt en anderledes og sjov måde at lave kartofler på, og så kan man variere dem lige så meget som fantasien rækker til. F.eks. kan de pensles med æbleeddike og drysses med salt (salt & vinegar er for resten min absolut ynglings chips smag, ummm), rosmarin, paprika, osv.

De her kartofler passer godt til stort set alt, især et stort stykke rosa kød 🙂

  • Kartofler
  • Olivenolie
  • Æbleeddike
  • Krydderier

  1. Kog kartoflerne og stil dem til afkøling.
  2. Læg dem på et stykke bagepapir, dæk dem med en plastikpose og giv dem et slag eller to med en hammer (eller hvad man nu lige har i køkkenskuffen).
  3. Pensl med olivenolie og drys med krydderier.
    Hvis du pensler dem med æbleeddike så spring olien over.
  4. Sæt dem i ovnen ved 200 i ca. 20 minutter, tag dem ud når de er ved at være godt sprøde.