Vidunderlige crab cakes

Vi har været så heldige at få et par kilo krabbekløer til fryseren og her i weekenden skulle nogle af dem bruges til crab cakes.

Crab cakes er utrolig dejlig søde og friske, dem kan vi slet ikke få nok af 🙂 og så giver worcestershire saucen lige det hele lidt kant. Der går ikke mange dage inden vi skal lave denne opskrift igen, for hold da op hvor var de gode 🙂 Vi fik dem til en god gang pasta.

Denne opskrift giver ca 6 crab cakes.

  • 250 g krabbekød
  • 250 g kogte kartofler
  • 1 dusk finthakket bredbladet persille
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • Salt / peber
  • Olivenolie

  1. Krabbekød, kartofler, persille, citronsaft, worcestershire sauce og salt/ peber kommes i en skål.
  2. Mos det hele sammen med en kartoffelmoser, bliv ved indtil farsen har en jævn konsistens.
  3. Smag til sidst farsen til og lad den stå i køleskabet i en times tid.
  4. Form 6 crab cakes og steg dem i olivenolie på en pande, giv dem ca. 5 minutter på hver side.