Ikke det bedste billede, vores kamera har det svært i disse mørke tider.
Nogle gange går aftensmaden bare op i en højere enhed, og denne aften var en af dem. Heldigvis har vi mere laks til overs så mon ikke det bliver til endnu en omgang pasta 🙂
Pastaen var kogt perfekt, laksen absolut spitzenklasse (tak for den Carsten) og så har lidt fløde vist aldrig fået mad til at smage dårligt 🙂 Denne opskrift er i absolut top 10 på min liste fra nu af.
Passer til to
- 200 g pasta
- 150 g røget laks
- 100 g champignons
- 1/2 finthakket løg
- 1 fed hakket hvidløg
- 1/2 citron
- 2,5 dl fløde (18% passer godt hertil)
- 1 god klat smør
- Salt / peber
- Skær champignons i tynde skiver og svits dem på panden i en god klat smør. De skal lige have lidt farve, det tager ca. 5 minutter.
- Løg og hvidløg kommes i panden. Løget skal steges indtil det er gennemsigtigt, ikke brunt.
- Riv skallen på citronen og pres saften ud af den, tilsæt det samt fløde og salt / peber i panden.
- Skær laksen i mindre stykker og kom det på panden, lad det hele simre i 10 minutter.
- Imens koges pastaen. Når det er færdigt dryppes den af og hældes op i panden til laksen.
- Rør rundt og lad det hele blive blandet godt sammen.
- Server sammen med et godt brød og en salat.