- Adder badder karbonader - http://adderbadderkarbonader.dk -

Pasta med røget laks i flødesauce

[1]

Ikke det bedste billede, vores kamera har det svært i disse mørke tider.

Nogle gange går aftensmaden bare op i en højere enhed, og denne aften var en af dem. Heldigvis har vi mere laks til overs så mon ikke det bliver til endnu en omgang pasta 🙂

Pastaen var kogt perfekt, laksen absolut spitzenklasse (tak for den Carsten) og så har lidt fløde vist aldrig fået mad til at smage dårligt 🙂 Denne opskrift er i absolut top 10 på min liste fra nu af.

Passer til to


  1. Skær champignons i tynde skiver og svits dem på panden i en god klat smør. De skal lige have lidt farve, det tager ca. 5 minutter.
  2. Løg og hvidløg kommes i panden. Løget skal steges indtil det er gennemsigtigt, ikke brunt.
  3. Riv skallen på citronen og pres saften ud af den, tilsæt det samt fløde og salt / peber i panden.
  4. Skær laksen i mindre stykker og kom det på panden, lad det hele simre i 10 minutter.
  5. Imens koges pastaen. Når det er færdigt dryppes den af og hældes op i panden til laksen.
  6. Rør rundt og lad det hele blive blandet godt sammen.
  7. Server sammen med et godt brød og en salat.