Chokoladesnitter

Da jeg kom hjem havde Heidi været ved at bage de lækreste chokoladesnitter, det er jo jul og så må man jo godt spise småkager inden aftensmad 🙂

I stedet for perlesukker så kan man f.eks. komme mørk muscovadosukker ovenpå. Den lidt bitre lakridsagtige smag passer godt til disse søde kager.

  • 5 dl hvedemel
  • 2 dl sukker
  • ½ dl kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 200 g blødt smør
  • 1 æg + 1 ekstra æggehvide til pensling
  • Perlesukker eller muscovadosukker

  1. Bland alle de tørre ting sammen.
  2. Ælt den bløde smør og det hele æg sammen med mel-blandingen.
    Dejen skal samles helt og stilles på køl i en times tid.
  3. Del dejen i 4 stykker, rul en pølse af hver og tryk dem flade.
  4. Pensl med æggehvide og drys sukker over.
  5. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.