Koteletter i hollandaise-porresauce

Jeg elsker mad men er ikke madsnob, med en dreng på snart 6 måneder og nogle dage hvor aftensmaden skal være hurtigt færdig så lærer man at lave gode og nemme løsninger. Især når man får en nevø og niece på besøg 🙂

Denne porresauce er lavet med (gisp!) Knorr´s Hollandaise Sauce og slut-resultatet er faktisk meget godt. Selvfølgelig kan man lave den med en almindelig hollandaise sauce, det bliver den absolut ikke dårligere af 🙂 Men hvis man har brug for noget quick-and-dirty så er dette et godt alternativ.

Til 2 voksne og 2 børn.

  • 4 tykke koteletter
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2-3 skiveskårede porrer
  • Et par klatter smør
  • Salt / peber
  • 1 pakke hollandaise sauce og hvad dertil hører af mælk og smør

  1. Det finthakkede løg steges ved svag varme i smør indtil det er klart.
    Tag løgene af panden.
  2. Lav hollandaise saucen, enten den nemme eller hjemmelavede version.
  3. Krydr koteletterne med salt/peber og steg dem i en klat smør.
  4. De skiveskårede rå porrer og stegte løg kommes i den simrende hollandaise sauce og koges med i et minuts tid.
  5. Hæld saucen over koteletterne og sæt panden på bordet.
  6. Passer godt til ris.