Spicy marinade til kylling

I´m back! Efter en uge med sygdom og travlhed kan jeg endelig komme til at skrive på bloggen igen.

Jeg har lavet en ny kategori “Småting og tricks”, her kommer f.eks. alle marinader og lignende til at stå. Ud over det så går jeg og roder med nogle andre småplaner, men hvis de bliver til noget så skal I nok få det at se 🙂

Denne marinade er taget direkte fra Frk. Kræsen, en blog som jeg absolut kan anbefale. Jeg har ikke en morter og de hele krydderier hun har brugt, men resultatet blev rigtig godt. Marinaden er lidt stærk, men i min mund gør det slet ikke noget 🙂 Man vil også kunne komme knust hvidløg, karry og ingefær i, men det må blive til næste gang.

Marinaden rakte fint til 7 store kyllingefileter

  • 2 tsk kværnet peber
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 tsk tørret chilli
  • 2 tsk salt
  • 5 spsk olivenolie

  1. Bland alle krydderier og olie.
  2. Kom hele herligheden i en pose sammen med fileterne, ryst posen og sæt på køl i mindst et par timer.
  3. Tag fileterne ud når tid er og steg dem.