Koteletter med pesto og bacon fyld

Det behøver ikke altid være et kyllingebryst man kommer fyld i, hvis man som os har gris i fryseren så må man improvisere lidt.

Vi fik næsten brugt det sidste af en gudeskøn basilikum pesto som jeg endnu ikke har set til salg i danmark. Well, den blev i det mindste brugt på noget godt 🙂 I stedet for pesto og bacon kan man f.eks. bruge flødeost og stegte champinons, mozarella, persille, osv.

Et lille trick, i stedet for at skære hele siden op på koteletten, så lav i stedet et hul med en lille kniv. Udhul derefter koteletten uden ad udvide hullet. Så slipper man for at skulle sy en halv kotellet sammen inden den steges 🙂

  • 4 koteletter
  • 100 g bacon
  • 4 tsk basilikum pesto
  • Salt / peber

  1. Skær et hul i siden af koteletterne og udhul dem uden at gøre hullet større.
  2. Steg og hak bacon i små stykker og rør det sammen med pestoen.
  3. Fyld hver kotellet og luk dem med en kødnål.
  4. Krydr med salt / peber og steg dem på panden.