Gulerodssuppe med ingefær

Errr, what´s up doc? Følte mig så sund som Snurre Snup da jeg var færdig med denne gulerodssuppe, og så giver den en rigtig god varme som ikke mindst er på grund af ingefæren. Hold da op hvor er der noget krudt i denne suppe, den er virkelig god! Tak til Koplevs køkken for denne opskrift.

Jeg havde et par skiver havrebrød i fryseren. Den lidt grove struktur og en hel skude smør gjorde suppen helt perfekt 🙂

  •  600 g hakket gulerødder
  • 1 stort hakket løg
  • 20 g finthakket ingefær
  • 1/2 l grøntsagsbouillon
  • Mynteblade
  • Creme fraiche
  • Salt / peber

  1. Gulerødder, løg og ingefær koges i grøntsagsbouillon indtil det hele er godt mørt.
  2. Blend det hele, kog det op igen og smag til med salt og peber.
  3. Server sammen med nogle mynteblade ovenpå, en god skefuld creme fraiche og brød.