Kartoffelpizza med portobellosvampe og rucola

Ja jeg ved det, pizza igen, og hvor smager det bare godt 🙂 Her er endnu en fra bogen “Pizza” af Gorm Wisweh.

Kartofler, de gode portobellosvampe og rucola passer simpelthen perfekt sammen. Hvis du har lyst til noget friskt og lidt anderledes, så skal du absolut lave denne her 🙂

  • 1 portion pizzadej
  • Et par skefulde tomatsovs
  • 1 god mozzarella ost
  • 1 kartoffel
  • 1 portobellosvamp eller anden fast svamp
  • Frisk rosmarin
  • Rucola
  • Olivenolie
  • Salt / peber

  1. Rul dejen ud og fordel et par skefulde tomatsauce ovenpå.
  2. Pluk mozzarellaen og læg stykkerne på bunden.
  3. Skær kartoflen i ultratynde skiver, brug evt. et mandolinjern eller en kartoffelskræller.
    De må ikke ligge i lag på pizzaen.
  4. Skær svampen i tynde skiver og fordel dem på pizzaen.
  5. Giv til sidst pizzaen lidt friskt rosmarin, salt, peber og en skvæt olie.
  6. Bages ved 275 grader indtil den er færdig.
  7. Når den tages ud skal den have en håndfuld rucola og så skal den bare spises med det samme, velbekomme 🙂