Brutus, en grill fra før verden gik af lave

Før Weber overtog verden fandtes der faktisk en anden slags grill, den havde ikke låg og risten kunne justeres op og ned… Og jeg forstår ikke hvorfor de stort set ikke bliver brugt længere, i mine øjne er det den perfekte grill.

Brutus, som vores grill hedder, er et kæmpe fortidsskrummel. Hvis den var en bil ville den være en af de store amerikanere der kører 2 kilometer på literen (hvis man altså kører pænt) 🙂 Kan du lave 5 hele kyllinger på din Weber og stadig have plads til 15 store bøffer? Næh, men det kan vi 🙂 Og hvis man vil have dette monster til at vise hvad den kan, så hælder man 50 kilo kul på og så kan selv naboen nyde strålevarmen.

Jeg glæder mig til vi får besøg, fordi her til aften var vi 8 mand og børn, og Brutus var ikke engang fyldt halvt op. Jeg brugte faktisk kun 15 kilo kul…