Let, lækkert og sundt. Bedre bliver det ikke i en travl hverdag 🙂
I øjeblikket går jeg ikke så meget op i nye opskrifter, der står i øjeblikket baby på det meste af fritiden 🙂 De nye ting skal nok komme hyppigere i fremtiden.
Til 3-4 personer hvis der er godt med salat eller anden tilbehør.
- 300 g frossen spinat (eller frisk selvfølgelig)
- 5 æg
- 1 løg, finthakket
- 5 kogte kartofler skåret i skiver
- Evt. en håndfuld revet parmesan eller bacon
- Olivenolie
- Timian
- Salt / peber
- Tø spinaten op og pres vandet ud.
- Bland spinaten med æg, salt og peber og rør godt rundt.
- Steg løgene klare i en pande i olivenolie og tilsæt derefter æggeblandingen.
- Fordel kartoflerne ovenpå og giv det hele et godt drys timian.
Hvis du har parmesan eller bacon skal det også ovenpå nu. - Sæt panden ind i en 250 grader varm ovn og giv den ca. 5 minutter. En omelet skal ikke være komplet gennembagt som et rugbrød, den skal gerne være lidt fugtig når den tages ud.
Skriv et svar