Omelet med spinat og kartofler

Omelet med spinat og kartofler

Let, l√¶kkert og sundt. Bedre bliver det ikke i en travl hverdag ūüôā
I √łjeblikket g√•r jeg ikke s√• meget op i nye opskrifter, der st√•r i √łjeblikket baby p√• det meste af fritiden ūüôā De nye ting skal nok komme hyppigere i fremtiden.

Til 3-4 personer hvis der er godt med salat eller anden tilbeh√łr.

  • 300 g frossen spinat (eller frisk selvf√łlgelig)
  • 5 √¶g
  • 1 l√łg, finthakket
  • 5 kogte kartofler sk√•ret i skiver
  • Evt. en h√•ndfuld revet parmesan eller bacon
  • Olivenolie
  • Timian
  • Salt / peber

  1. T√ł spinaten op og pres vandet ud.
  2. Bland spinaten med √¶g, salt og peber og r√łr godt rundt.
  3. Steg l√łgene klare i en pande i olivenolie og tils√¶t derefter √¶ggeblandingen.
  4. Fordel kartoflerne ovenpå og giv det hele et godt drys timian.
    Hvis du har parmesan eller bacon skal det også ovenpå nu.
  5. S√¶t panden ind i en 250 grader varm ovn og giv den ca. 5 minutter. En omelet skal ikke v√¶re komplet gennembagt som et rugbr√łd, den skal gerne v√¶re lidt fugtig n√•r den tages ud.