Omelet med spinat og kartofler

Omelet med spinat og kartofler

Let, lækkert og sundt. Bedre bliver det ikke i en travl hverdag 🙂
I øjeblikket går jeg ikke så meget op i nye opskrifter, der står i øjeblikket baby på det meste af fritiden 🙂 De nye ting skal nok komme hyppigere i fremtiden.

Til 3-4 personer hvis der er godt med salat eller anden tilbehør.

  • 300 g frossen spinat (eller frisk selvfølgelig)
  • 5 æg
  • 1 løg, finthakket
  • 5 kogte kartofler skåret i skiver
  • Evt. en håndfuld revet parmesan eller bacon
  • Olivenolie
  • Timian
  • Salt / peber

  1. Tø spinaten op og pres vandet ud.
  2. Bland spinaten med æg, salt og peber og rør godt rundt.
  3. Steg løgene klare i en pande i olivenolie og tilsæt derefter æggeblandingen.
  4. Fordel kartoflerne ovenpå og giv det hele et godt drys timian.
    Hvis du har parmesan eller bacon skal det også ovenpå nu.
  5. Sæt panden ind i en 250 grader varm ovn og giv den ca. 5 minutter. En omelet skal ikke være komplet gennembagt som et rugbrød, den skal gerne være lidt fugtig når den tages ud.