Sandwich

Sandwich – 2 stk.

  • 2 gode flutes
  • 6 stykker god skinke
  • 6 skiver Bacon
  • 1 løg skåret i ringe
  • 2 x tomat i skiver
  • ½ Agurk i skiver
  • Mayonnaise
  • Karry dressing
  • 125 g mozzarella skåret i skiver
  • Salt/Peber

Sidste weekend lavede vi de mest fantastiske sandwicher. Man kunne godt have lavet sit eget brød, men vores lokale bager laver nogle rigtig gode flutes, så hvorfor ikke udnytte det engang imellem? Nogle gange skal man heller ikke gøre madlavningen alt for omstændig.

Steg bacon på en pande med fedtstof, at tørstege bacon har aldrig givet mening for mig. Ved godt den til sidst steger i sit eget fedt, men til at begynde med ligger den bare på en tør pande og det syntes jeg virker forkert. Bacon suger ikke mere fedt til sig når det steger, så hvorfor ikke lige give panden en klat smør?

Smør den ene halvdel af brødet, som er blevet let lunet i ovnen, med mayo og den anden med karry dressing.

Saml hele sandwichen med alle de forberedte grøntsager, skinke og mozzarella. Når osten ligges på så giv den lige et lille drys salt, det fortryder du ikke.

Man kunne godt lave pommes frites til, men som sagt så skal det ikke altid være så omstændigt.