Ingefærmarineret kylling

Ingefærmarineret kylling – 2 personer

Hvis man skal lave hurtig og enkelt aftensmad så er det her en perfekt opskrift. Tak til Svante for den.

Den kan stort ser varieres i det uendelige da man kan brug de grøntsager man har i køleskabet.

Marinade

  • 2 spsk. revet ingefær
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 spsk. karry
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 3 spsk. kokosmælk
  • 4 spsk. jordnøddeolie
  • 2 stk. kyllingebryst skåret i mindre stykker

Grøntsager

  • Af grøntsager kan man bruge f.eks. gulerod, sukkerærter, peberfrugt, grønne bønner, bambusskud, etc.
    Skær dem alle i lige store stykker.
  • 1 ds. Kokosmælk

Lav marinaden og kom kyllingestykkerne i. Lad det trække i en times tid i køleskabet, hvis man har god tid kan det med fordel stå natten over.

Varm wok´en godt op og kom kyllingen i sammen med ekstra olie.

Når kyllingen er et par minutter fra at være færdig skal grøntsagerne blandes i.

Efter et minuts tid kommes kokosmælken i. Lad det hele koge op og pas på grøntsagerne ikke får for meget, de skal stadig have bid.

Server med det samme.

Passer godt til ris eller nudler.