Nachos

Nachos – 2 personer

Perfekt weekendmad og god til hvis man får gæster. Og hvis man får gæster i weekenden så går det hele op i en højere enhed 🙂
Hvis man placerer sine nachos på højkant så bliver de meget nemmere at spise og man kan få fyld på dem alle. Genialt!
Er man til lidt mere varme kan man komme nogle jalapenos i tomatsovsen.

  • 1 hakket løg
  • 3 stk hakket hvidløg
  • 1 hakket chili
  • 1 dåse økologiske tomater
  • 1 dåse kidney beans
  • 1 spsk paprika
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 2 dl mælk
  • 1 pose nachos
  • 150 g revet cheddar
  • Olivenolie

Løg og hvidløg klares i olien i en gryde.

Tilsæt chili og lad det stege med i et par minutter.

Dåsetomater, kidney bønner, paprika, spidskommen og mælk røres i, så skal det stå og simre i en halv times tid indtil det meste af væsken er kogt fra.

Inden den tages af varmen smages den til.

Hæld hele molevitten op i et ovnfast fad og sæt nachos rundt i kanten af fadet. Der skal være plads til alt osten i midten, så stop inden fadet er helt dækket.

Hæld ost i midten og drys lidt paprika over.

Skal ind i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader intil osten er gylden og bobler.

Passer godt sammen med guacamole og creme fraiche.