Regnbueørred med basilikum og timian

Regnbueørred med basilikum og timian – 2 personer

Den her fangede jeg for et stykke tid siden og nu skulle der gøres noget ved det.

En god fisk som denne her kan laves på mange måder, og hvis det havde været lidt varmere havde vi smidt den på grillen. Den er allerede skrevet på todo listen til når vi kan sidde ude.

  • 1 Regnbueørred
  • 1 skiveskåret Citron
  • 1 dl basilikum
  • 1 dl timian
  • 30 g smør
  • 1 glas hvidvin
  • Salt / peber

Fisken rense og fyldes med nogle skiver citron, basilikum, timian, halvdelen af smørret og salt / peber.

Smelt resten af smørret, hæld det i et ildfast fad og læg fisken ovenpå. Resten af citronen kommes ovenpå fisken.

Giv den et glas hvidvin, lav et tæt stanniol låg til fadet og varm den 25 minutter i ovnen ved 200 grader.

Passer godt til små kogte kartofler, en håndfuld bønner og hollandaise.