Torsk i fløde-citronsauce og couscous

Torsk i fløde-citronsauce og couscous – 2 personer

Der er umiddelbart meget sauce og jeg ville nok lave lidt mindre hvis torsken blev serveret sammen med kartofler, men couscous kan suge utrolig meget til sig og det skal udnyttes på det groveste.

  • 500 g torskefilet
  • 2 hakkede løg
  • 1/2 dl hakket persille
  • 2 1/2 dl fløde
  • 2 dl fiskebouillon
  • Saft fra 1 citron
  • Salt / peber
  • 1 klat smør

De hakkede løg klares i smør i en gryde.

Alle andre ingredienser, på nær fisken, hældes i gryden og simrer i 10 minutter.

Smag saucen til og hæld den over torsken som ligger i et fad.

Fisken skal have ca. 20 minutter ved 200 grader i ovnen.

Coouscous koges efter anvisningen og serveres sammen med fisken.