Kylling i citron-/flødesauce med grønne bønner

Kylling i citron-/flødesauce med grønne bønner – 2 personer

Hvis man har fløde og pasta så er der ca. en million gode og hurtige opskrifter man kan lave.
Det er en floskel, men det er kun fantasien der sætter grænser. Og hvis man bruger få råvarer så går det sjældent galt.
Det kræver lidt planlægning og koordination  at lave denne ret, det vigtigste er at bønnerne ikke får for meget varme. Pastaen skal derfor være færdig når saucen er det.

  • 250 g kyllingebryst
  • 1 hakket løg
  • 1 hakket hvidløg
  • 2 dl fløde
  • 4 spsk hakket persille
  • Saften fra 1 citron
  • 400 g grønne bønner
  • Pasta
  • Salt / peber

Skær kyllingen i mundrette størrelser og svits dem på en varm pande i lidt olie.
Når de har fået farve skrues der ned for varmen og løg og hvidløg smides i og klares.
Tilsæt fløden, citronsaft og persille og lad retten simre i 5 minutter.

Imens bringes en stor gryde med vand i kog.
Smid bønnerne i det kogende vand og tag dem op efter 1 minut.
Dryp dem hurtigt af og vend dem i citron-/flødesaucen.

Pastaen koges efter anvisning og serveres sammen med saucen. Velbekomme.