Brownie muffin med blåbær – uden mel og sukker

Brownie muffin med blåbær - uden mel og sukker

Man skal ikke lave denne brownie fordi der ikke er mel eller sukker i, man skal lave den fordi den smager kanon godt! Den kan også laves uden blåbær, så kan man f.eks. komme grove chokoladestykker i som erstatning 🙂 Den er også utrolig let at lave. Alle ingredienser skal bare i en blender, ikke noget med at hakke og smelte.

Opskriften passer til 4 muffins:

  • 3 hele æg
  • 1/2 moden banan
  • 6 dadler uden sten
  • 50g 80% (eller over) chokolade
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk kokosmel
  • 3 måleskeer HUSK (kan udelades hvis man ikke har det)
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 knivspids salt
  • 100g blåbær

  1. Kom det hele i en blender (undtagen blåbær) og lad den køre indtil alt er blandet godt sammen.
  2. Kom dejen og blåbær i en skål og rør forsigtigt sammen.
  3. Fordel dejen i 4 skåle, de skal lige smøres først.
  4. Bages i ovnen ved 170 grader i ca. 20-25 minutter. De må ikke bages tørre, men skal heller ikke være rå. Prøv dig frem, man kan altid lave en portion mere 🙂
  5. Lad dem køle ned og spis sammen med f.eks. creme fraiche eller en vanilleis.