Kyllingefileter i fløde og hvidvin

Kyllingefileter i fløde og hvidvin – 2 personer

Vi havde haft en noget travlt dag så denne aftensmad blev lavet på ca. 20 minutter. Selv om det skal være lækkert så kan man godt lave det hurtigt 🙂

  • 50 g bacon
  • 400 g kyllingefileter
  • 2 hakkede løg
  • 1 spsk timian
  • 1/2 dl hakket persille
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl fløde
  • Olivenolie
  • Salt / peber

Skær bacon i små stykker og steg det i lidt olivenolie på panden.
Tag baconen af og brun kyllingefileterne hurtigt på begge sider.
Tag fileterne af varmen, hæld lide mere olivenolie i panden hvis det er nødvendigt, steg de hakkede løg ved svag varme indtil de er klare.
Tilsæt persille, hvidvin og fløde, kom de brunede kyllingefileter i panden og lad hele retten simre i ca. 10 minutter. Rør rundt engang imellem.
Tag panden af varmen, drys bacon stykkerne over og server sammen med en god pasta.