Pasta carbonara med ærter og champignons

Pasta carbonara med ærter og champignons

En af mine absolut favoritretter er og bliver pasta carbonara, det er en lækker og hurtig ret og så kan den varieres i det uendelige. Der skal dog koordineres lidt så saucen er klar når pastaen er færdig.
Denne gang havde vi lige en smule champignons til overs, så hvorfor ikke få dem brugt på bedst mulige måde.

2 personer

  • 200 g pasta
  • 75 g bacon
  • 200 g champignon
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 100 g ærter
  • 50 g revet parmesan
  • 2 æggeblommer
  • 1 1/2 dl fløde
  • Olivenolie
  • Salt / peber
  1. Kog pastaen efter anvisningen og lav resten af opskriften imens.
  2. Skær baconen i små stykker og steg det sprødt i lidt olivenolie på panden.
  3. Tag baconen op, skær champignonerne i skiver og steg dem og det hakkede hvidløg i fedtet.
  4. Det sidste minut tilsættes den stegte bacon og ærter.
  5. Pisk parmesan, æggeblommer, fløde, salt og peber sammen i en skål.
  6. Når pastaen er færdig hældes vandet fra, lad pastaen blive i den varme gryde.
  7. Hæld parmesan blandingen over pastaen sammen med champignons, ærter og bacon og rør godt rundt.
  8. Serveres med det samme.