Bitter koldskål

Bitter koldskål

En af de bedste ting ved sommer er og bliver en stor tallerken med koldskål, og den skal være godt bitter. Jeg bryder mig ikke om alt det købe-koldskål der findes. For det første er de for søde, for det andet bruger de noget citron som sjældent er særlig godt.
Den her bliver godt nok lidt dyrere end den fra Rema, men lever man for at spise eller spiser man for at leve? Alt bør ikke gøres op i penge og denne gang er de ekstra kroner givet godt ud.

Jeg er i gang med at prøve at lave kammerjunkere, men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet endnu. Og der kommer ikke noget online som jeg ikke er tilfreds med 🙂

  • ½ l økologisk tykmælk
  • ½ l økologisk kærnemælk
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • Saft fra ½ citron
  • 1/2 polynesisk vanillestang eller 1 almindelig

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn til en tyk æggesnaps.
  2. Tilsæt tykmælk, kærnemælk og citronsaft, pisk lidt mere.
  3. Hæld op og spis løs.