Kartoffelroulade med spinat

Kartoffelroulade med spinat – 4 personer

En kartoffelroulade er perfekt at lave til gæster, den kan nemt holde sig i køleskabet til dagen efter. Men hvis man nu ikke får gæster sådan foreløbig så har man god mad til et par dage 🙂
Fyldet kan man variere som man vil og denne gang blev det til en spinat variant med rød peber.

Passer godt til stort set hvad som helst, husk bare at lave en god sovs til.

  • 1 kg kartofler
  • 150 g pecorino ost (man kan også bruge parmesan)
  • 2 æggeblommer
  • 300 g spinat
  • 2 rød peber
  • 150 g philadelphia ost
  • Salt / peber

  1. Riv kartoflerne og pecorino osten på et rivejern.
  2. Bland det i en skål sammen med æggeblommerne. Krydr med salt og peber.
  3. Bred blandingen ud på en plade med bagepapir, den skal være ca. 5mm tyk.
  4. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, den skal tages ud når den er blevet flot gylden.
  5. Spinaten og de røde peber hakkes fint .
  6. Bland de to ting sammen med philadelphia osten og smag til med salt og peber.
  7. Spinat blandingen fordeles på den bagte kartoffelbund og den rulles forsigtig sammen, brug bagepapiret til hjælp.
  8. Stil rouladen på køl, gerne til dagen efter.
  9. Når den skal spises skærer man tykke skiver af rouladen, ligger dem på et stykke bagepapir og varmer dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.