Jordbæris med chokolade

Jordbæris med chokolade

Så er jordbær sæsonen skudt i gang! Og heldigvis for det, syntes det er lang tid siden jeg har fået friske danske jordbær.

Vi var ude og plukke 5,5 kg og nu gæsterne ikke fik spist dem alle så kunne vi lige så godt få noget spændende ud af resterne i stedet for bare at fryse dem ned.

Det er utrolig nemt at lave is hvis man har en ismaskine, ved godt ikke alle har sådan en. Men hvis man gerne vil have rigtig god is så er investeringen pengene værd 🙂 Min maskine har ikke en aktiv køler men er i stedet den slags der har en nedkølet skål som man hælder massen i, og det virker perfekt.

Opskriften er en grund gelato som jeg har beskrevet her.

  1. Når man har lavet sin grund gelato tilsættes 300 g blendede jordbær, hæld massen på i ismaskinen.
  2. Efter isen er helt færdig røres 100 g hakket mørk chokolade i. Det skal være en chokolade med meget smag i, jeg bruger en god 70%´er. Grunden er at når chokoladen bliver kølet ned så er smager den ikke af så meget.

Giver god hygge i sommervarmen 🙂