Kartoffel-tomat pizza

Kartoffel-tomat pizza

Her er en variant på en absolut genial kartoffel pizza. I stedet for at lave en med kogte kartofler og tomatsovs så blev denne lavet med meget tynde kartofler og tomater skåret i tern. Det viste sig at blive endnu en absolut fantastisk pizza 🙂

Hvis der ikke er plads på dejen til alle ingredienser så lad endelig være med at det ligge lag-på-lag. Det bliver den ikke bedre af. Bare et tip 🙂

  • 1 portion pizzadej, som vist her
  • 2 kartofler skåret i meget tynde skiver
  • 2 tomater skåret i tern
  • 1 løg skåret i tynde skiver
  • 1 spsk hakket timian
  • Olivenolie
  • Salt / peber

  1. Rul dejen ud og fordel alle ingredienser ovenpå.
  2. Dryp rigeligt olivenolie ovenpå.
  3. Krydr med timian og salt/peber.
  4. Bages i ovenen ved 250 grader i ca. 10 minutter.