Simon

Baby

Ja sĂ„ kom han endelig, vores dejlige Simon 🙂 De sidste 9 mĂ„neder er godt nok flĂžjet afsted og det er slet ikke til at forstĂ„ at man nu selv er blevet forĂŠldre. Utroligt at man kan have sĂ„ meget kĂŠrlighed til en mere i sit liv.

Heidi har klaret det hele ufattelig godt, bĂ„de de 9 mĂ„neder og selve fĂždslen. Hun har haft en selvdiciplin som jeg aldrig ville kunne stable pĂ„ benene, hun har kunne hĂ„ndtere trĂŠning, arbejde og mig pĂ„ en gang. Det er sku utroligt hun kan holde mig ud 🙂

Denne opskrift passer pĂ„ 1 baby, men nogle kan fĂ„ flere ud af de samme ingredienser. Som sĂ„ mange andre opskrifter sĂ„ har mange deres egne varianter, men denne passede lige pĂ„ os. Og sĂ„ er dette rent faktisk den eneste opskrift som kan spise de andre, det er lidt skrĂŠmmende 🙂

  • 1 tur til Paris
  • 1 hel dag sammen hvor man gĂ„r byen tynd og hygger sig.
  • 1 stk. hotelvĂŠrelse

  1. Tag turen til Paris sammen med svigerfamilien (de kan udelades, er ikke afgĂžrende for udfaldet).
  2. Den hele dag i Paris bruges og sluttes af pÄ hotellet.
  3. Vent ca. 9 mÄneder