Biscotti

Biscotti

Det her er en rigtig kaffe-dyppe-kage som jeg aldrig bliver træt af. Et par stykker af de her til en kop kaffe er simpelthen fantastisk, men de kan også bruges til f.eks. koldskål. Uanset hvad så har de godt af at blive blødt op siden de er ret hårde.

De kan holde sig længe i en lufttæt dåse, men jeg ved desværre ikke hvor længe da de bliver spist rigtig hurtigt 🙂

  • 250 g mel
  • 150 g sukker
  • 1 / 2 tsk bagepulver
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • 2 store æg
  • 200 g hele mandler

  1. Bland sukker, bagepulver, korn fra vaniljestang, æg og mandler sammen.
  2. Rør mel i og ælt indtil dejen er sammenhængende og til at forme.
  3. Rul dejen ud i 4 pølser og bag dem ved 175 grader i 20 minutter.
  4. Tag dem ud af ovnen og skær biscotti´erne ud på skrå.
  5. Bag biscotti´erne igen på siden ved 150 grader i ca. 15 minutter.