Bruscetta med tomatsalsa

Bruscetta med tomatsalsa

Bruscetta er nu noget af det bedste man kan få til forret, vi plejer stort set altid at spise dem mens vi gør klar til hovedretten. Det gør det hele så hyggeligt og afslappet 🙂 Denne gang lavede jeg en lækker tomatsalsa bruscetta og hold da op hvor blev det godt. Salsaen har en god blanding af surt og sødt og passer også godt til f.eks. en pastaret eller pizza.

  • 150 g tomater skåret i tern
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 hakket rødløg
  • 15 stk. hakket basilikumblade
  • 5 stk. hakket mynteblade
  • 1/4 dl olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk sukker
  • Salt / peber

  1. Bland alle ingredienser og lad det trække i en times tid.
  2. Skær et flute i skiver og grill det i ovnen, tag dem ud og fordel tomatsalsaen ovenpå og grill dem i endnu et par minutter.