Hvid chokolademousse og nye jordbær

Hvid chokolademousse med nye jordbær

Her er en nem og lækker dessert, den tager ikke lang tid at lave og så kan chokolademoussen holde sig i køleskabet i et par dage. Rommen i chokolademoussen giver den for resten et rigtig godt pift.

Ud over almindelige jordbær kan man også lave lidt jordbærpuré som ekstra tilbehør. Det er nemt at lave, blend 100 g jorbær sammen med et par spsk sukker 🙂

Opskriften passer til 2 personer.

  • 50 g hvid chokolade
  • 2 past. æggeblommer
  • 1 tsk rom
  • 2 dl piskefløde
  • Jordbær ad libitum

  1. Hak chokoladen og smelt den over et vandbad.
  2. Tag chokoladen af varmen og rør æggeblommerne i sammen med rommen.
  3. Stil chokoladen til afkøling i 10 minutter.
  4. Lav flødeskum af fløden og vend forsigtigt den afkølede chokolademasse i.
  5. Stil moussen i køleskabet og anret den senere med jorbær og evt. puré.