Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Ifølge min kone findes der ikke noget bedre end hindbærsnitter, så dem bliver der lavet en portion af engang imellem hjemme hos os. De er utrolig nemme at lave og så smager de mindst lige så godt som dem man køber hos bageren, fordelen ved de her er at de er knap så tørre som de der har stået i et vindue hele dagen 🙂

  • 250 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 g stuetempereret smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 150 g hindbærmarmelade
  • Flormelis til glasur
  • Krymmel

  1. Ælt smør og sukker sammen med fingrene i en skål.
  2. Bland mel sammen med bagepulver og ælt det sammen med smør/sukker.
    (Det giver en meget smuldret dej).
  3.  Slå ægget ud i skålen og ælt dejen indtil den er samlet og fast.
  4. Rul dejen ud på bagepapir, skær kanterne helt lige så du får et firkantet stykke.
  5. Bag ved 180 grader i 15-20 minutter indtil den er gylden, pas på den ikke får for meget.
  6. Skær bunden i to lige store stykker og stil den til afkøling i ca. 15 minutter.
  7. Smør et godt lag hindbærmarmelade på den ene halvdel og læg den anden halvdel ovenpå.
  8. Pynt med glasur og krymmel og skær den ud i passende størrelser. Velbekomme 🙂