Kartofler i salsafad

Kartofler i salsafad

Kunne også kaldes “rester fra køleskabet i fad”, for det var lige hvad det var. Vi havde en del salsa til over, der stort set er en tomasovs tilsat chili, paprika og koriander. Ud over det havde vi lidt mornay sauce som også skulle bruges.

Det smagte godt, salsaen gav lidt varme og smagen passede rigtig godt til de kogte gulerødder og bønner vi fik til. Det er ikke en opskrift som er gourmet mad, men vi fik tømt køleskabet for rester og det skal man også engang imellem 🙂

  • 500 g kartofler skåret i skiver.
  • 500 g salsa.
  • 2,5 dl mornaysauce.

  1. Kom lidt salsa i bunden af et ildfast fad.
  2. Læg et lag kartoffelskiver ovenpå og slut af med lidt mornaysauce.
  3. Lav lag på lag indtil der ikke er mere tilbage og bag den ved 180 grader i ca. 1 time.